Is een multifocale bril duur?

Een multifocale bril is toch wel een stuk duurder dan een enkelvoudige bril. De gemiddelde marktprijs van een multifocale bril is 611 euro. Maar bij Pearle Opticiens heeft u er al één vanaf 129 euro. Voor deze prijs heeft u een montuur van 29 euro en een paar basic 1.5 glazen. De bewerking van de glazen zit wel niet in deze prijs inbegrepen.

Mocht u een ander type glas wensen, bij Pearle Opticiens vindt u een uitgebreide keuze aan multifocale glazen in ons Variview assortiment. De Basic en Classic zijn eerste generatie glazen. Performance en Premier zijn tweede generatie glazen en Suprême en Sharp Vision zijn derde generatie glazen. Derde generatie glazen zijn echte topglazen! Ze worden exclusief en persoonlijk voor uw ogen gemaakt, afgestemd op uw persoonlijke manier van kijken. Ze bieden een kortere tussenzone en een nog breder gezichtsveld. Gemaakt uit de nieuwste materialen zijn ze vlak, dun en licht. U went er snel aan, uw ogen zijn minder snel vermoeid. Deze topglazen zijn natuurlijk wat duurder dan de Basics.

U kan ook altijd een kijkje nemen op pearle.be, daar vindt u een overzicht van onze prijzen en alle aantrekkelijke promoties waarvan u kan profiteren.

Meer vragen & advies >> Archief.



Multifocale brillen advies :