Limoncello
-
prego - Lid geworden op: 31 jul 2005, 22:53
Hallo,
Heeft hier iemand ervaring mee.....?
Ik heb deze keer de citroenen geschild met een speciaal apparaatje voor citroen of appelsien (meer krulletjes ipv schil ) om eens uit te proberen....maar denk dat dit de fout was.....
Helaas is de limoncello nu meer doorschijnend terwijl hij anders meer geel en troebel van kleur was...
Ook is hij te sterk vind ik........ wat zou ik er nog aan kunnen doen.......?
Mijn recept was...... 1l alcohol 96°......10 citroenen .....1,700 mgr water......600 gr suiker.....
Alvast bedankt....
Heeft hier iemand ervaring mee.....?
Ik heb deze keer de citroenen geschild met een speciaal apparaatje voor citroen of appelsien (meer krulletjes ipv schil ) om eens uit te proberen....maar denk dat dit de fout was.....
Helaas is de limoncello nu meer doorschijnend terwijl hij anders meer geel en troebel van kleur was...
Ook is hij te sterk vind ik........ wat zou ik er nog aan kunnen doen.......?
Mijn recept was...... 1l alcohol 96°......10 citroenen .....1,700 mgr water......600 gr suiker.....
Alvast bedankt....